18-годишният Стефан Байчетич бе обявен за най-добрият футболист на Ливърпул в последните мачове от звездата Мохамед Салах.

Снощи полузащитникът отново игра много силно, за да могат Червените да победят Евертън с 2:0 в градското дерби, а египтянинът не спести похвалите си за него.

„Той е страхотен играч и човек и винаги се стреми да работи здраво. Откакто започна да играе за нас, може би е нашият най-добър играч и се надявам, че ще продължи по същия начин“ заяви Салах.

Този път Байчетич бе поставен в по-офанзивна позиция в средата на терена, но се справи отлично, като след мача разбира се бе много доволен от играта си.

„Играх на по-различен пост и смятах, че няма да се чувствам особено добре, но се получи отлично и се насладих на играта си. Хубаво е да чуя похвала от Мо Салах, който е един от най-великите играчи на Ливърпул в историята. На „Анфийлд“ се чувствам по-спокоен и все по-уверен. Случилото се с мен обаче е истинска лудост, защото само преди година играех за младежкия състав, а ето къде съм сега“ изтъкна младокът.